Vés al contingut

Creacions i Descobertes

Mirar el món amb els ulls

d’un nen àvid de coses

noves i delerós en el

gaudi de les descobertes

diàries. 

Cercar el descobriment, amatent a les oportunitats que la realitat ens ofereix és potser allò que ens fa sentir vius i on trobem a voltes la gènesi de l’estímul que ens porta a crear.

Creacions

Títol: Naufragis

Tot i que el títol del quadre és el de naufragi, allò que representa potser s’adiu més amb la lenta i volguda descomposició de la barca, un antic bou de pesca embarrancat en la sorra d’una platja oblidada sota un sol immisericòrdiament feréstec.

El pas del temps pren a voltes la forma d’un naufragi.

Et in Arcadia Ego.

Descobertes

Un espai qualsevol (un Cafè de la Rambla del Raval) i  la seducció en l’aroma d’una tassa de cafè que fixa un moment en la memòria i el rescata per descobrir tot seguit una música reveladora. Tot plegat la matèria primera que ens  porta a  aquell ‘estat d’ànim delerós de crear.

La musica que sona:  Belle and Sebastian

Beyond the sunrise

Mites

A l’Hades s’arriba una vegada travessat el riu Aqueront, un riu subterrani d’aigües fosques i fredes on s’atansen les ànimes vanes dels homes morts.  Aquestes paguen a Caront un tribut en forma de moneda, per tal que el vell barquer les porti a l’altra riba d’aquest riu, la riba on tenen la seva última morada els esperits dels morts.

No comments yet

Deixa un comentari