Vés al contingut

Les fronteres de l’Imperi

12 Octubre 2014

Una cabra ha desfilat avui pel passeig de la Castellana. Diuen que el seu nom és Gaddafi.  Hom es pregunta si fou militarment batejada amb aquest nom de ressonàncies profundament democràtiques perquè fou un regal del tirà libi al govern espanyol o bé per admiració captiva vers els seus actes com a governant i soldat modèlic.

Sembla que darrere la cabra també hi desfilaven persones i una certa quantitat de ferralla amb rodes. Poca broma. Pareix que la broma ha costat 800.000 euros.  Això si, són euros pressupostats del BOE i no s’han pagat amb aquelles targetes invisibles que aquella colla  d’amics xucladors que habiten llotges i palaus utilitzen per pagar les joies invisibles de les seves amants invisibles, de les seves festes invisibles i dels seus àpats a restaurants invisibles mentre fan negocis invisibles finançats pels ben visibles impostos dels pobrets ciutadans que apamats pels testicles romanen fermament lligats per l’agència tributària espanyola a l’engranatge que greixa el sistema.

Festa grossa al regne d’Espanya. Festassa que abans era coneguda com a festa de la raça. De quina raça però? De la raça de la cabra? La cabra hispànica? Capra Hispànica. Animus Iocandi.

El nom li han canviat però el sentit d’allò que es vol celebrar resta immutable. Res a celebrar però a l’imperi, les fronteres del qual romanen inalterables pels segles dels segles car aquestes fronteres són sagrades i venen donades per gràcia divina escrita a les taules de la llei constitucional sagradament revelada.

Mistèrics Òrfics d’un estat sortosament en descomposició on els principis democràtics més bàsics són interpretats com a perillosament anticonstitucionals per 12 Èfors sodomitzats amb diligència. Mentrestant, a les fronteres de l’imperi austrohongarès, unes altres cabres, vigilants, defensen l’eternitat immutable de les seves… Fronteres?

 WP_20140817_001

Frontera galaico-portuguesa. Pont internacional sobre el riu Barcia. Ribeiro d’Abaixo.

 

No comments yet

Deixa un comentari